perjantai 16. joulukuuta 2016

Koulua ja ruokaelämyksiä :D

Kiikutin Joulupukille kirjoittamani kirjeen postitoimistoon maanantai-aamuna. Kuva postitoimistolta koululle tien toiselle puolelle. Kuvassa näkyy liikennevalon yläpuolella japanilainen tien nimikyltti, jossa lukee Kamotsuke-cho. Kadut on täällä nimetty jotenkin jännästi kortteleittain, koska sama katu asunnon kohdalla on aivan eriniminen. 


Jotain erilaista ruokaa tarjolla koulun ruokalassa, normaali lounaslistan ulkopuolella. Ei mitään hajua mitä tämä voisi olla mutta kokeillaan :D
Parasta täällä on ruokaruletti, tilata ruokaa kun ei välttämättä tiedä aina mitä tilaa. Voi mennä täysin metsään tai osua ihan nappiin :D Tälläkertaa oli aika hyvää.
Olin onnekas kun koulun kahvilassa oli matcha-kakkua! <3
Tony halusi ehdottomasti taltioida matchan-syöntisessioni :D 
Yukin huilun suukappaleen koristelua ihmeteltiin Triosonaattiharjoituksissa ja kun huilusta ja cembalosta löytyi vaaleanpunaisia kukkakoristeluja, kokoonpanon nimeksi syntyi "pinku hana" - vaaleanpunaiset kukat.
Sitten koulusta vähän iltakuvia pimeällä : 

Koulun D-rakennus, jossa mm. harjoitusluokat
Koulun ruokala
Koulun A&C-rakennus

Olin sanomalehdessä 6.12. kuva on kototunniltani
Kantelekonserton konsertin esite, soitan konsertissa myös kamarimusiikkiryhmän kanssa Triosonaattia ja sävellyskurssilla syntyneen sooloteoksen kanteleelle. 



Vaihteeksi koulun kahviossa lounaalla
Sävellysluokan käytävällä 11. kerroksessa on tällainen hieno todella suuri taulu 
Joku ilkikurinen halusi päästä parvekkeelle kuvaamaan 11.kerroksessa ennen sävellystunnin alkua. Tässä näkyy puolet koulun pihasta.
Toinen puoli koulun pihasta. Ruokala näkyy hieman sivussa vasemmalla, ja korkea rakennus ylhäällä Inabaji-puiston teatteritalo.

Pikkusen huippasi ja tuntui hassulle kun katseli alas :D


Jannie ja Garrett
Perjantai-illan mässyt, kuppinuudelia, karkkia, merilevällä maustettua sipsiä ja tuo japanilainen lihapiirakka ja teetä. Sekä viihtymystä tv:n parissa :D
Donald Katkarapu sketsiohjelmassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti